Pár hete még egy multi cégnél dolgoztam és pár gondolatban elemezzük, hogy nem gazdaságos a gyár függetlenül a "gazdasági válságtól"!

4 éve kerültem ehhez a céghez. Mikor ott kezdtem el dolgozni az eggyik legjobb és jobban fizető cég volt, de egyszer csak elkezdett sülyedni! Nekünk dolgozóknak és pár fejessel eggyütt akik leereszekedtek a droidokhoz eggyezett a véleményünk! A lényeg az minnél jobban megy egy cégnek annál több mondvacsinált állás jön létre hogy a havert is oda tudja szerezni a főnök! Ez arra is jó ha gond van a termelésben van kit hibáztatni miatta és így a fejesek megtarthatják a helyüket! Csak hogy ez azzal is párosul minnél több ilyen instant posztot léterhoznak, annyi felé megy az infó és nem tudja az eggyik mit is csinál a másik! Ez egyböl a termelés kárára megy és így nem lesz minőségi termék! Ebből kifolyólag kevessebb a megrendelé így a bevétel is. Itt kezdődik a leépítés ami a gyárban gürziő melóst érint, mert az irodából aki 2-3 szor annyiért a seggét mereszti és csak kávézik meg netezik öt nem fogják kirúgni, de azt sem tudja mit gyárt a cég pedig projekt mérnők azaz ő felügyelné a termék gyártását! Ha pedig szólnak neki, hogy valami nem jó akkor azt mondja jó az és egy 12 órás müszak alatt csak selejtet termelnek több millió értékben! Hát itt úszik el a haszon egy része és az instant posztokon amire semmi szükség! Azt mondják " a kevessebb néha több" itt is ez lett volna a megoldás!

A bejegyzés trackback címe:

https://snatch.blog.hu/api/trackback/id/tr35899455

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tibor2 · http://e-karpatalja.blog.hu 2009.01.24. 13:25:19

"az irodából aki 2-3 szor annyiért a seggét mereszti és csak kávézik meg netezik"--->de mondjuk meg bárki munkás dolgozna ilyen pozicióban, te meg ha tanultál volna és lenne diplomád akkor, még esélyed is lenne, nem egy blogban kéne panaszkodnod
süti beállítások módosítása